BESTUUR KWF

Utrecht

Feike van der Werf | Voorzitter

Ruim 10 jaar geleden kwam kanker dichtbij toen mijn vader kanker bleek te hebben. Een schik uiteraard maar behandelbaar en hij is ook nog steeds in leven. Wel leeft hij elke dag met de gevolgen aangezien hij een stoma heeft. Dit, en vele bijwerkingen van de operatie(s), hebben een grote invloed gehad op zijn en ons leven. Ook mijn schoonvader kreeg enige jaren geleden kanker, longkanker – dit heeft hij gelukkig overleefd. Helaas kreeg hij afgelopen november te horen dat hij slokdarmkanker had waar hij afgelopen februari aan is overleden.

Elke dag worden mensen geconfronteerd met deze vreselijke ziekte en dat is ook de reden dat ik me actief ben gaan inzetten voor KWF. Eerst door mee te doen aan Alpe d’Huzes – fietsen om geld in te zamelen voor KWF en sinds enkele jaren als bestuurslid van KWF, afdeling Utrecht.

Je kunt me bereiken via voorzitter@kwfutrecht.nl

Nicole Hofman | Penningmeester

Nicole Hofman

Mijn naam is Nicole Hofman en ik ben sinds december 2020 penningmeester en bestuurslid in Utrecht. Als penningmeester ben ik financieel verantwoordelijk en als bestuurslid lever ik een bijdrage om de collecte zo goed mogelijk te laten verlopen in Utrecht. Ik vind het bijzonder om een bijdrage te mogen en kunnen leveren aan dit belangrijke onderwerp.

Ik ben te bereiken via penningmeester@kwfutrecht.nl

Wesley in der Maur | Secretaris

Hi, ik ben Wesley in der Maur, het nieuwe bestuurslid van KWF Utrecht. In 2018 werd longkanker geconstateerd bij mijn vrouw. Een grote klap voor ons jonge gezinnetje, mijn dochtertje was toen 1. Inmiddels is ze er weer helemaal bovenop, maar zijn de reguliere controles altijd even spannend. Ik heb een vrij dynamisch leven gehad tot nu toe, veel verdrietige momenten gehad maar vooral veel heel erg gelukkige. En vanwege dat geluk wil ik graag wat terugdoen in deze wereld en dan vooral voor het KWF. Ik zal me daarom als secretaris inzetten om KWF Utrecht verder te brengen met jullie.

Bereik me voor vragen op secretariaat@kwfutrecht.nl

Linde Eysberg | Communicatie & Social Media

Ik ben Linde Eysberg en bijna 26 jaar. Al ruim 4 jaar ben ik actief in het bestuur in Utrecht. Mijn rol in het bestuur is de rol van Communicatie en Social Media.

Als je iets wil weten of vragen, je kan mij mailen op communicatie@kwfutrecht.nl

Let’s get in touch!

CONTACT

Dr. H. Th. ’s Jacoblaan 36
3571BM UTRECHT

+31 6 37662400

secretariaat@kwfutrecht.nl

FOLLOW US

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven