BESTUUR KWF

Utrecht

Feike van der Werf | Voorzitter

Ruim 10 jaar geleden kwam kanker dichtbij toen mijn vader kanker bleek te hebben. Een schik uiteraard maar behandelbaar en hij is ook nog steeds in leven. Wel leeft hij elke dag met de gevolgen aangezien hij een stoma heeft. Dit, en vele bijwerkingen van de operatie(s), hebben een grote invloed gehad op zijn en ons leven. Ook mijn schoonvader kreeg enige jaren geleden kanker, longkanker – dit heeft hij gelukkig overleefd. Helaas kreeg hij afgelopen november te horen dat hij slokdarmkanker had waar hij afgelopen februari aan is overleden.

Elke dag worden mensen geconfronteerd met deze vreselijke ziekte en dat is ook de reden dat ik me actief ben gaan inzetten voor KWF. Eerst door mee te doen aan Alpe d’Huzes – fietsen om geld in te zamelen voor KWF en sinds enkele jaren als bestuurslid van KWF, afdeling Utrecht.

Je kunt me bereiken via voorzitter@kwfutrecht.nl

Nicole Hofman | Penningmeester

Nicole Hofman

Mijn naam is Nicole Hofman en ik ben sinds december 2020 penningmeester en bestuurslid in Utrecht. Als penningmeester ben ik financieel verantwoordelijk en als bestuurslid lever ik een bijdrage om de collecte zo goed mogelijk te laten verlopen in Utrecht. Ik vind het bijzonder om een bijdrage te mogen en kunnen leveren aan dit belangrijke onderwerp.

 

Ik ben te bereiken via  penningmeester@kwfutrecht.nl

Sanne Visser | Secretaris

Hi allemaal! Mijn naam is Sanne Visser. Ik ben 28 jaar en kom uit Utrecht. Sinds september 2017 ben ik onderdeel van het afdelingsbestuur van KWF Utrecht. In het bestuur neem ik de rol van secretaris op mij. Daarnaast ben ik het districtshoofd van D1 & D2. 

Mijn mailadres is secretariaat@kwfutrecht.nl

Mochten jullie vragen hebben, mail mij gerust!

Linde Eysberg | Communicatie & Social Media

Ik ben Linde Eysberg en bijna 26 jaar. Al ruim 4 jaar ben ik actief in het bestuur in Utrecht. Mijn rol in het bestuur is de rol van Communicatie en Social Media.

Als je iets wil weten of vragen, je kan mij mailen op communicatie@kwfutrecht.nl

Let’s get in touch!

CONTACT

Dr. H. Th. ’s Jacoblaan 36
3571BM UTRECHT

+31 6 37662400

secretariaat@kwfutrecht.nl

FOLLOW US

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven