BEDRIJVEN

doneer direct - TATA Steel

BEDRIJVEN

Ook bedrijven in de regio Utrecht, Vleuten en de Meern kunnen KWF kankerbestrijding helpen in de strijd tegen kanker. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld aanmelden als lokale sponsor – dit kan in geld of in natura – of een actie opzetten en de opbrengst doneren aan KWF kankerbestrijding.

Denk bijvoorbeeld aan een ludieke veiling, een salarisdonatie programma, een eindejaarsgeschenk omzetten naar een geldbedrag voor KWF of een eigen wieler- of hardloop clinic.

Collega’s in beweging

Laat je inspireren en vooral ook motiveren uit de praktijk. Wat past bij jullie organisatie? Waarmee krijg je al je collega’s in beweging om met KWF op te staan tegen kanker? Utrecht wil hier graag bij ondersteunen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via secretariaat@kwfutrecht.nl of via ons contactformulier.

 

Fiscaal voordeel

Een gift kan geheel aftrekbaar zijn als het een zakelijke kostenpost betreft en de gift in wat voor vorm dan ook een positieve, nuttige bijdrage levert aan de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan reclame, sponsoring en donaties in natura. Deze kostenpost is ook aftrekbaar wanneer in het betreffende jaar een fiscaal verlies wordt geleden (het verlies wordt dan vergroot).

 

Vraag nu de KWF-donatiebox aan op kwf.nl en doneer!

 

Bestel de donatiebox

CONTACT

Dr. H. Th. ’s Jacoblaan 36
3571BM UTRECHT

+31 6 37662400

secretariaat@kwfutrecht.nl

FOLLOW US

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven