Nieuwsbrief 2 – 2021

Nieuwsbrief 2 november 2021 KWF Afdeling Utrecht

Beste vrijwilligers,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief dit jaar. Helaas weer een jaar waarin Covid-19 een grote stempel drukte op ons leven en ook op de collecte. Desondanks hebben we absoluut een fantastische collecte gedraaid met een hoge opbrengst waar wij ontzettend blij mee zijn en jullie erg dankbaar voor zijn. We hebben het te danken aan jullie!! Heel veel dank. Verderop in deze nieuwsbrief vinden jullie meer informatie over de opbrengst.

In de vorige nieuwsbrief gaven wij aan dat we op zoek waren naar een nieuwe secretaris.. en die hebben we gevonden. Zijn naam is Wesley, hij stelt zich hieronder aan jullie voor en jullie zien hem vast komend jaar tijdens de collecte.

Ook schreven wij in de nieuwsbrief dat wanneer het kan wij een borrel organiseren. We balen ontzettend dat het weer niet kan maar zodra de situatie verbetert, zullen we dit alsnog inplannen. Jullie zien dan de uitnodiging verschijnen.

De gehele nieuwsbrief lees je hier..

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven