Nieuwsbrief 1 – 2020

Beste vrijwilligers,

De vorige nieuwsbrief dateert alweer van een jaar geleden, kort na de collecte van 2019. Niet bepaalt iets waar we trots op zijn, we hadden mooie plannen om elk jaar 3 nieuwsbrieven te versturen en tot de 3e van 2019 ging dat ook goed. Hierna kwam de klad erin. Waarom? We waren als bestuur KWF Utrecht maar met 4 personen, niet veel gezien de omvang van onze stad, en na de collecte van 2019 is onze Penningmeester na ruim 3 jaar gestopt en waren we dus nog maar met 3. Ook onze eigen drukke agenda’s hielpen niet, soms heb je gewoon te weinig tijd om alles te doen wat je wilt doen. We zijn allemaal vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor KWF maar ook allemaal met maar 24 uur in een dag en 7 dagen in een week, zowel de collectanten, we wijkhoofden en het bestuur. Laten we elkaar daarin blijven steunen, waardering en respect hebben voor de tijd en moeite die iedereen erin stopt en begrip hebben dat mensen soms minder tijd hebben. Volgende keer is het vast weer een keer andersom. Voor 2021 zijn wij hard op zoek naar versterking van ons team aangezien niet alleen Jeffrey is gestopt maar ook Sanne, vanwege de start van een studie naast haar baan, te weinig tijd heeft voor KWF. Dus heb je zin om je schouders te zetten onder de organisatie van KWF in Utrecht, neem dan contact met ons op via voorzitter@kwfutrecht.nl of bel Linde of Feike.

De gehele nieuwsbrief kun je hier lezen

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven