Pickupbox

Dit jaar hebben wij onze opslag goed opgeruimd. Alle overbodige spullen zijn teruggebracht naar KWF of weggegooid. Nu hebben wij eindelijk inzicht in alle materialen waarover wij beschikken zodat wij minder verspillen en volgend jaar bestellen – goed voor de financiĆ«n zodat er meer geld over blijft voor onderzoek en goed voor de planeet. Daarbij hebben wij een bedrijf bereid gevonden onze spullen flexibel op te slaan zonder kosten door middel van Pickupbox.  

Pickupbox is een flexibele opslag voor bedrijven en particulieren. Pickupbox bezorgt een box van ongeveer 8 m3 op de plek waar jij het nodig hebt op het moment dat jij het nodig hebt. Je laadt je spullen in de box en als je klaar bent wordt de box opgehaald en op een centrale plek droog en veilig opgeslagen. Op het moment dat je de spullen weer nodig hebt, dit kan op de originele locatie zijn maar ook elders (bijvoorbeeld als je verhuisd bent) regel je snel dat Pickupbox je box weer op het juiste tijdstip op de juiste plek neerzet. Pickupbox verzorgt dit de komende jaren voor KWF Utrecht voor niets, dit scheelt ons veel tijd en geld en wij zijn Reinout van Lier (eigenaar) en Pickupbox hier zeer dankbaar hiervoor.  

Voor meer informatie kijk op www.pickupbox.nl  

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven