Nieuwsbrief 3 – 2019

Beste vrijwilligers,

In onze vorige nieuwsbrief keken wij uit naar de zomervakantie en de voorbereidingen voor de collecte. En nu – wij hebben de eerste nachtvorst al gehad – het begint nu echt weer koud te worden en vooral donker. Gelukkig is het ’s ochtends nog even licht als ik opsta door het terugzetten van de klok maar ook dat is binnenkort weer voorbij en worden de dagen korter en de nachten langer. Wel een tijd van gezelligheid met Sinterklaas en Kerst. Helaas voor velen ook juist de tijd waarin herinneringen aan mensen met kanker of mensen die er niet meer zijn meer naar boven komen. Voor iedereen dan ook veel sterkte in deze tijd.  

Collecte 2019

Voor ons ook een tijd om terug te blikken op de Collecteweek van 2019. Een jaar waarin wij een aantal zaken hebben gewijzigd om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken en om betere contactmomenten te creëren met – en tussen wijkhoofden. Ook hebben wij vorig jaar gemerkt dat wij allemaal heel veel tijd bezig zijn geweest met alle logistiek voor, tijdens en na de collecte. Daarom hebben wij dit jaar het proces rondom de collecte iets anders ingericht.

De gehele nieuwsbrief kun je hier lezen


NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven