NIEUWSBRIEF 2 – 2019

In juni begin ik langzamerhand uit te kijken naar vakantie. De maand waarin voor veel gezinnen de laatste weken ingaan qua school en werk. Veel activiteiten zoals afscheid nemen van je groep/klas op school, wellicht afscheid nemen van school, eindexamens en laatste loodjes op het werk. 

Ook de tijd waarin de voorbereiding op de collecte een hoogtepunt bereikt. Komende weken moeten alle wijkhoofden in Utrecht de collectematerialen ontvangen en wellicht al verdere distributie naar de collectanten. Alles om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor die belangrijke week in september – de KWF-collecte van 1 – 8 september 2019. 

 

De gehele nieuwsbrief kun je hier lezen

Wil je de nieuwsbrief automatisch ontvangen? Schrijf je dan hieronder in en we sturen je 4x per jaar de nieuwsbrief toe. 

NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven