Vrijwilligersavond 29 mei

Op 29 mei organiseren wij, KWF Utrecht, een avond voor jullie – alle vrijwilligers van KWF Utrecht- voor jullie inzet en toewijding. De avond start om 1930 met koffie/thee. Rond 20.00 begint het officiële programma met een spreker die jullie meer zal vertellen over een aspect van kanker en/of de KWF diensten.

 

Wij mogen gebruik maken van een van de ruimtes van ‘het gele kasteel’ – het pand van USC Utrechtsch Studenten Corps, waarvoor heel veel dank aan het USC.

 

Om goed te kunnen inschatten hoe groot de ruimte moet zijn en ervoor te zorgen dat iedereen een kop koffie of thee krijgt vragen we jullie aan te geven of je wel of niet komt. Dit kan via de link hieronder:

 

https://www.kwfutrecht.nl/vrijwilligersavond-29-mei/

 

We zullen vlak voor de 29e verdere details met jullie delen.

 

Nogmaals dank en hopelijk tot 29 mei.

 

Bestuur KWF Utrecht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven