♛Beat-rix Open Air 2019♛

in actie voor logo

USC (Utrechtsch Studenten Corps) organiseert dit jaar alweer de 11e editie van BEAT-RIX OPEN AIR by Woolloomooloo! Op vrijdag 26- en zaterdag 27 april kleurt het Janskerkhof weer oranje. Ook dit jaar zal weer een feest worden om nooit te vergeten. Met oude bekenden en nieuwe gezichten zullen BEAT by Night en BEAT by Day weer onvergetelijke feesten worden.

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan KWF!! 

Piet Paulusma heeft voor dit jaar twee zomer dagen voorspeld dus de snelle planga’s van Maradonnie kunnen weer gerockt worden. Twee dagen lang knallen met heerlijke muziek, cocktails en ijskoud bier! ‘Aanwezig’ is deelnemen en kaartjes doen we niet aan, dus kom vooral gratis langshuppelen met al je oranje vrienden.

Genoeg gezegd dacht ik zo, wij zien je graag vrijdag 26 en zaterdag 27 april, bij Beat-rix 2k19!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven