NIEUWSBRIEF 1 – 2019

We zijn al weer druk bezig met het regelen van de aanstaande collecteweek, maar we houden je graag ook dit jaar weer op de hoogte door middel van een nieuwsbrief met informatie over gaande zaken en gebeurtenissen.

Bestuur

In onze vorige nieuwsbrief vertelden wij dat we op zoek waren naar een nieuwe voorzitter. Feike van der Werf was al actief bestuurslid en is nu onze nieuwe voorzitter. Hij legt graag uit waarom hij zich hard inzet voor KWF Kankerbestrijding.

De gehele nieuwsbrief kun je hier lezen…

Wil je de nieuwsbrief automatisch ontvangen? Schrijf je dan hieronder in en we sturen je 4x per jaar de nieuwsbrief toe. 

NIEUWSBRIEF
Bevestigen nieuwsbrief *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven