NEWS

TERUGBLIK 2018

2018 is voorbij en we mogen inmiddels genieten van de dagen die steeds lichter worden. Met de collecte in 2018 is er bijna € 60.000,- opgehaald. Een fantastisch bedrag waardoor veel onderzoeken kunnen worden gestart.

Zeker niet minder indrukwekkend is het bedrag van bijna € 3.000,- wat opgehaald is met de iconische winkelbusjes. Heb je de busjes niet zien staan? Ze staan verspreid in Utrecht en je kunt ze vinden bij o.a. de Kruidvat, Albert Heijn en vele andere winkels.

KWF biedt ook de mogelijkheid om een collectebus neer te zetten bij een uitvaart of condoleance, een moment waar wellicht even extra zichtbaar is wat voor verschrikkelijke ziekte het is. Ook hier worden mooie bedragen opgehaald voor KWF, in 2018 was dit ruim € 3.000,-

 

Cheque 2018
Opbrengst KWF Utrecht 2018

 

Gelukkig is de strijd tegen kanker even zichtbaar door de vele acties die opgezet worden door bijzondere mensen van bijv. Volleybal vereniging Vives, Rientjes Mavo, Spellenzaak The Joker maar ook het Utrechtsch Studenten Corps. Stuk voor stuk hebben we hier een fantastisch mooi bedrag in ontvangst mogen nemen met de grote symbolische cheques.

Onderaan de streep heeft regio Utrecht bijna € 90.000,- opgehaald voor KWF. Hier zijn wij erg trots op en dankbaar voor. Hiermee hebben wij weer een zichtbare bijdrage kunnen leveren aan de missie van KWF:

Minder Kanker, Meer Genezing en een Betere Kwaliteit van Leven

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven